PreEvent FânFest

Screen Shot 2013-07-21 at 3.27.28 PM

FânFest este un festival de mediu, cultural şi activist organizat în sprijinul comunităţii din Roşia Montană, care de peste 10 ani se opune deschiderii celei mai mari mine aurifere de suprafaţă din Europa, la Roşia Montană. Anul acesta, festivalul FânFest va avea loc între 15 şi 18 august 2013.

La Iași, PreEvent-ul este o bună ocazie de a intra în atmosfera ce va fi creată în munţii Apuseni și în același timp, pare a fi o ocazie oportună și pentru noi – Slow Food Iași – să începem atelierele de educație gastronomică pentru părinți și copii

Așadar, pe 27 iulie, începând cu ora 5pm vă așteptăm pe terasă la Art House Central, pregătiți și entuziaști – nu doar cu preparate Gustă Slow de vară, ci și cu primul atelier de educație gastronomică – pentru copii si părinți, unde cei mici vor învăța să-și folosească simțurile pentru a interacționa cu și a înțelege gusturile de bază prin exerciții practice care îmbină joaca și degustările.

Vom face o călătorie de educație culinară care încorporează abilități native și intuitive, precum și imaginația copilului, pentru a înțelege câteva dintre mecanismele care reglează alegerile, consumul de hrană și alimentația de zi cu zi.

Vom lucra pe grupe de vârstă (până la 7 ani și respectiv, 7-12 ani) și pe serii mici, de maxim 5 căsuțe (1 părinte + 1copil). Accesul la atelier este liber, pe baza înscrierii – până vineri, 26 iulie. Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te împreună cu copilul tău cât mai repede.

Toate materialele necesare atelierului le aducem noi, pe voi vă așteptăm doar cu voie bună și interes pentru a descoperi mai multe despre aromele din cultura gastronomică locală.

One thought on “PreEvent FânFest

Leave a Reply