Înscrie-te în Slow Food Iași!

SFlogo.png

Slow Food combină plăcerea cu responsabilitatea și începe în fiecare dintre noi, în inima, în creierul și în stomacul nostru. Și crește datorită nouă. În calitate de membru Slow Food Iași:

  • Te alături unei echipe în care oamenii promovează aceleași principii – de la fermierii mexicani la bucătarii francezi, la păstorii mongoli și profesorii din Berkeley, de la pescarii vietnamezi la producătorii de vin italieni … toți diferiți, toți unici, toți având același scop între care schimbul de idei e binevenit.
  • Te implici în orice mod dorești (organizând, educând, împărtășind idei, cunoștințe sau mâncare) pentru a proteja și a te bucura de moștenirea ta culinară și pentru a ajuta la menținerea sănătății comunității și a mediului în care trăiești.
  • Sprijini filosofia Slow Food în practică: încetinește și folosește-ți simțurile pentru a deveni un co-producător, un consumator responsabil care alege să se bucure cu mâncare de calitate, produsă în armonie cu pământul. Ce este sănătos pentru tine este bun și pentru planetă.
  • Primești informații și idei și devii tu însuți un catalizator al schimbării și al principiilor Slow Food, și poți participa la evenimente locale, regionale și internaționale.

Vino să gătim o revoluție împreună! Înscrie-te și tu în Slow Food Iași Convivium.