Începe In What Sense

In What Sense 2015 - Gustul

A început un nou an, începem și noi seria de ateliere gastronomice pentru copii bazate pe simțuri. In What Sense, numele care reunește toate ateliere, este posibil anul acesta datorită fondurilor obținute prin Cercul de Donatori Iași. Povestea o găsiți aici.

Și anul acesta o avem alături pe Dana Burlacu, ambasadoare Jamie Oliver in Romania, iar CUIB ne va găzdui atelierele. Ce este nou: două dintre ateliere se vor ține ”pe teren”, la 2 producători locali, pentru a arăta copiilor cum și unde se obțin produsele gustoase și sănătoase.

Începem In What Sense duminică, pe 15 februarie, cu primul atelier, dedicat Gustului. De la ora 11:00  la CUIB. Participarea este gratuită și înscrierile se fac pe bază de formular până la completarea locurilor disponibile, maxim până vineri, 13 Februarie, ora 16:00.

 

Haideți la atelierul Slow Food Iași, să vă deschideți apetitul pentru hrană bună, curată și echitabilă.

Leave a Reply