Gustă Slow de Ziua Pământului – Comunicat

SlowFoodFBCoverfinal

La Gustă Slow avem timp destul. Timp să pregătim mâncăruri delicioase de început de primăvară, timp să lăsăm aromele să se cunoască între ele și, mai ales, timp să le savurăm împreună.

Slow Food Iași te invită pe 22 aprilie la primul bufet Gustă SLOW din 2013. Sărbătorim împreună Ziua Pământului și lansăm oficial Conviviumul local cu gustări de primăvară, deserturi savuroase și băuturi realizate doar din ingrediente locale, de sezon și ovo-lacto-vegetariene. 

Slow Food este o mişcare internaţională iniţiată în 1986, care luptă pentru păstrarea bucătăriei tradiţionale şi regionale, încurajând cultivarea caracteristică ecosistemului local. Mişcarea ocroteşte principiile comerţului echitabil, încurajează fermierii şi micii producători, dar are ca scop şi educarea cetaţenilor cu privire la riscurile fenomenului fast food, folosirea pesticidelor sau consumul de alimente modificate genetic. În Iași, Slow Food Convivium s-a format la inițiativa asociației Mai Bine.

Intrarea la eveniment este de 20 RON.

Pentru rezervări dați-ne un mail
Pentru că avem un număr limitat de locuri, rezervările nu sunt valabile fără bilet decât până duminică 21 aprilie.

Biletele le puteți cumpăra direct de la Acaju începând cu miercuri 18 aprilie. 

Vă așteptăm.

Mulțumim Mai Bine pentru resurse și sprijin constant, Acaju & Adelicii pentru implicare și organizare, partenerilor Cuptorul Moldovencei, Prăjiturici și alte dulciuri și Fructe Naive pentru bunătăți și partenerilor media pentru susținere.

Leave a Reply